Membri ai Guvernului, vaccinați împotriva noului coronavirus, la centrul de la SUUMC „Dr. Carol Davila”

Vicepremierii Kelemen Hunor şi Dan Barna, precum şi ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, s-au vaccinat, miercuri, împotriva COVID-19.

Cei şase membri ai Guvernului s-au imunizat la centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID-19 a început vinerea trecută, primul vaccinat în cadrul acestei etape fiind şeful statului, Klaus Iohannis.

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri, după ce s-a vaccinat anti-COVID-19, că vaccinarea este singura metodă prin care se poate pune capăt pandemiei cu noul coronavirus.

El a spus că vaccinul este sigur.

„M-am vaccinat pentru că sunt convins că doar în acest fel putem să punem capăt acestei pandemii şi de aceea sunt convins că acest vaccin este unul sigur, care mă poate ajuta atât pe mine şi prin gestul meu sunt convins că pot ajuta pe toţi ceilalţi de lângă mine. Sunt convins că în acest fel putem să ne protejăm familia, prietenii şi pe toţi cei cu care interacţionăm. De asemenea, cred că este un demers de etică pentru a respecta efortul care s-a făcut de către toate instituţiile statului implicate în lupta cu această pandemie”, a mai spus Ciucă.

La rândul său, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat miercuri că s-a vaccinat cu încredere în ştiinţă, fiind singura modalitate de a scăpa de pandemie şi de a reveni la o viaţă normală.

„M-am vaccinat având un sentiment de încredere, încredere în ştiinţă, pentru că eu consider că este singura modalitate de a scăpa de această pandemie, încredere că suntem pe drumul cel bun, pentru a ne recâştiga dreptul la o viaţă normală, la viaţa pe care o aveam înainte de această pandemie”, a precizat Bode.

El a adăugat că revenirea rapidă la normalitate depinde de numărul celor care se vor vaccina.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.