Membrii Sanitas continuă protestul, dar fără întreruperea activității

Membrii organizației sindicale Sanitas, în număr de peste 32.000, din peste 420 de instituții publice de sănătate și asistență socială din toate județele țării, vor continua să protesteze fără întreruperea activității. Și asta după ce miercuri au declanșat greva japoneză.

Reprezentanții Sanitas au precizat că nu se vor opri până când nu vor obține condiții decente de muncă, deblocarea posturilor pentru cele două sisteme și respectarea legislației cu caracter salarial.

“Salariații din sănătate, asistență socială, direcțiile de sănătate publică, unitățile de asistență medico-socială, serviciile de ambulanță, medicina școlară vor continua protestul început, cu aceeași decență, fără întreruperea activității, pentru a nu pune în niciun fel în pericol pacienții, așteptându-se ca autoritățile române să înțeleagă că trebuie să respecte legea, să își respecte angajații și mai ales să respecte întreaga populație a acestei țări care, în situația epidemiologică actuală, are toate șansele să devină pe rând pacient”, se arată într-un comunicat al organizației sindicale Sanitas.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.