Mici modificări în organizarea și funcționarea comisiilor de specialitate ale Ministerului Sănătății

Ministerul Sănătății

Felul în care se organizează și funcționează comisiile de specialitate ale Ministerului Sănătății a suferit mici modificări prin publicarea în Monitorul Oficial a Ordinului m.s. nr. 1.355/2018 pentru modificarea și completarea Ord. m.s. nr. 1.202/2017 privind înființarea, organizarea și funcționarea comisiilor și subcomisiilor de specialitate ale Ministerului Sănătății.

Noua prevedere abrogă prevederea anterioară conform căreia din fiecare comisie de specialitate ar trebui să facă parte, alături de membrii tiulari, și trei membri supleanți. Totodată, între atribuțiile președintelui comisiei de specialitate se introduce și: „avizează protocoalele standardizate la nivel național asumate de majoritatea membrilor comisiei de specialitate și le supune aprobării ministrului sănătății”.

În Anexa 1, în care sunt enumerate comisiile de specialitate ale Ministerului Sănătății, au fost introduse două noi comisii de specialitate: la punctul 62 – Comisia de bioetică, iar la punctul 63 – Comisia pentru servicii digitale în sănătate.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.