Mihai Savin, noul director ASSMB

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, aflată în subordinea Primăriei Capitalei are un nou director general începând cu 14 octombrie. Numele acestuia este Mihai Savin și este de profesie inginer.

„Domnul Mihai Savin este inginer, a absolvit Tehnologia Construcțiilor de Mașini, are un master în același domeniu, dar și în  economie, certificări manageriale în proiecte, producție, operațiuni. Are diplomă de Executive Master MBA și este doctorand în Managementul Schimbării”, anunță instituția.

Schimbarea a survenit în urma demisiei fostului director general, Daniel Blîndu, arată aceeași sursă.

Care este obiectul de activitate al ASSMB

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti are ca obiectiv principal asigurarea unui management eficient şi eficace în unităţile sanitare publice din subordinea Primăriei Capitalei. Vorbim despre 19 unități medicale, printre care Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, Spitalul Clinic „Colțea”, Spitalul Clinic „Colentina”, Spitalul Clinic „Filantropia” și și Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu”.

Un alt obiectiv este asigurarea acordării asistenţei medicale şi de medicină dentară, preşcolarilor, elevilor şi studenţilor pe toată perioada în care se află în unităţile de învăţământ

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.