Ministerul Sănătății a actualizat lista cu spitalele suport COVID-19 din București, pentru pacienții suspecți sau infectați

Monitorul Oficial a publicat Ordinul prin care Ministerul Sănătății a actualizat lista cu spitalele de suport din București, pentru pacienții testați pozitiv sau suspecți a fi infectați cu virusul SARS-CoV-2.
Astfel, potrivit Ordinului Ministerului Sănătății publicat în Monitorul Oficial, acestea sunt:
1. Spitalul Clinic Colentina
2. Centrul Medical Policlinico di Monza – punct de lucru
«Monza Metropolitan Hospital»
3. Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov
4. Spitalul Clinic CF I Witting București
5. Institutul Național de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă
6. Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii «Grigore Alexandrescu» București (structură dedicată pacienților COVID-19, inclusiv cu paturi ATI, cu circuite și linie de gardă separate)
7. Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii «M.S. Curie» București (structură dedicată pacienților COVID-19, inclusiv cu paturi ATI, cu circuite și linie de gardă separate)
8. Spitalul Clinic de Copii «Victor Gomoiu» București (structură dedicată pacienților COVID-19, inclusiv cu paturi ATI, cu circuite și linie de gardă separate)
9. Spitalul Clinic de Urgență București – Secția ATI
10. Spitalul Clinic de Urgență «Sf. Pantelimon» București – Secția ATI
11. Spitalul Universitar de Urgență București – Secția ATI
12. Spitalul Clinic de Urgență «Sf. Ioan» București – Secția ATI
13. Spitalul Clinic «Nicolae Malaxa» București

De asemenea, în același ordin sunt trecute și Spitalul Clinic de Urgență, Spitalul «Sf. Ioan» București – Maternitatea Bucur, Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului «Alessandrescu- Rusescu» – București, Unitatea de asistență materno-fetală de excelență (Polizu), toate centrele de dializă – tura 4 suplimentară distinctă Spitalul Clinic de Nefrologie, «Dr. Carol Davila» – București – pentru pacienți COVID-19 pozitivi – cazuri grave și critice”.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.