Ministerul Sănătății a alocat anul acesta 10 milioane de lei pentru investiții în aparatură la Institutul Clinic Fundeni și promite că nu se va opri aici

Ministerul Sănătății a alocat anul acesta 10 milioane de lei pentru investiții în aparatură la Institutul Clinic Fundeni și promite că nu se va opri aici. Este mesajul transmis de ministrul Sorina Pintea la împlinirea a 60 de ani de existență a institutului.

Anul trecut, Ministerul a alocat 3,2 milioane de euro pentru dotarea cu echipamente medicale, reparații capitale și modernizare, în cadrul proiectului de investiții cu Banca Mondială, a adăugat oficialul.

“Dincolo de cifre, dincolo de ceea ce gestionăm noi, dincolo de 60 de ani de existență, Fundeniul înseamnă, mai presus de toate, viață. Uneori și moarte, și durere, și fericire (…). Nu pot decât  să vă mulțumesc și să-i mulțumesc și doamnei manger Carmen Orban! (…) Vă felicit pentru că sunteți o echipă, ăsta cred că e lucrul cel mai important – o echipă dvs, o echipă împreună cu pacienții – pentru că altfel ar fi  foarte greu să mergeți mai departe. Ar fi multe de spus despre Fundeni – despre premierele medicale pe care le-ați realizat, despre ceea ce urmează să faceți, dar cred că sunt pacienții, medicii care pot  să vorbească mai multe. Eu nu pot decât să vă asigur de susținere necondiționată, pentru că meritați”, a spus Sorina Pintea.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.