Ministerul Sănătății a stabilit datele pentru concursurile și examenele din 2019

Ministerul Sănătății

Centrul de resurse umane în sănătate publică al Ministerului Sănătății a anunțat calendarul examenelor și concursurilor ce vor fi organizate de MS în 2019.

Examenul de rezidențiat ar urma să se desfășoare duminică, 10 noiembrie, dar data ar putea fi decalată pentru a nu se suprapune cu alegerile prezidențiale.

Sesiunile de examen pentru obținerea titlului de medic, medic dentist, respectiv farmacist specialist vor fi organizate la 20 martie, în primăvară, respectiv la 16 octombrie, în partea a doua a anului.

Cele două sesiuni de examen pentru obținerea de atestate de studii complementare pentru medici, medici dentiști și farmaciști sunt programate pentru 15 mai, respectiv 6 noiembrie.

Înscrierile la a doua specialitate în regim cu taxă pentru medici, medici dentiști și farmaciști specialiști se vor face în ultima decadă a lunii iunie și în prima decadă din luna noiembrie.

La 29 mai a fost programat examenul de obținere a gradului de specialist, respectiv principal pentru biologi, biochimiști și chimiști, în vreme ce examenul pentru obținerea gradului de primar pentru medici, medici dentiști și farmaciști va avea loc la 19 iunie.

În fine, examenul pentru obținerea titlului de medic specialist anestezie și terapie intensivă și a diplomei EDA va avea loc la 21 septembrie.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.