Ministerul Sănătății scoate la concurs 15 posturi temporare anticipând preluarea președinției Consiliului UE

Ministerul Sănătății

Ministerul Sănătății organizează un concurs pentru ocuparea a 15 posturi temporare în cadrul departamentului pentru pregătirea și exercitarea de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, din prima jumătate a anului viitor. Posturile scoase la concurs sunt de: șef de serviciu (unul), consilier IA (cinci), consilier I (trei), consilier II (trei) și consilier debutant (trei).

Conform datelor oferite pe pagina MS, concursul constă în trei probe: selecția dosarelor de înscriere, proba scrisă și interviu. Înscrierea la concurs se va face în perioada 18–24 septembrie 2018, iar rezultatele selecției dosarelor se vor afișa la 25 septembrie. Proba scrisă va avea loc la 2 octombrie 2018, la sediul Ministerului Sănătății. Rezultatul probei scrise se va afișa la 3 octombrie, urmând ca interviul să aibă loc într-un termen de maximum patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Rezultatele finale se vor afișa la sediul Ministerului și online, în termen de maximum o zi lucrătoare de la expirarea termenului prevăzut pentru ultima probă, după afișarea rezultatului eventualelor contestații prin specificarea punctajului final al fiecărui candidat și a mențiunii „admis” sau „respins”.

Candidații trebuie să fie cetățeni români sau ai altor state membre EU/SEE, să cunoască limba română. Persoanele selecționate în urma concursului vor avea contracte pe durată determinată, până la data de 31 august 2019. România va exercita președinția Consiliului UE în primul semestru din 2019.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.