Ministrul Bode: 362 de dosare penale în lucru. 850 de persoane cercetate pentru teste PCR, certificate COVID și adeverințe de vaccinare false

Ministrul interimar al Internelor, Lucian Bode, a transmis luni un mesaj tranșant tuturor celor care eliberează și utilizează documente COVID-19 false. Potrivit oficialului, toți vor ajunge în pușcărie.

”Pentru că am văzut foarte mulți români, când vorbesc de sute în opinia mea sunt foarte mulți, care apelează la certificate de vaccinare false. Avem în acest moment 362 de dosare penale în lucru, 850 de persoane cercetate pentru teste PCR false, pentru certificate COVID false, pentru adeverințe de vaccinare false. Le transmit tuturor, atât celor care facilitează obținerea acestor documente false, cât și celor care cred că beneficiază de aceste certificate false, de aceste adeverințe false, toți vor ajunge în pușcărie. Este inadmisibil să îți bați joc de cei din jurul tău fraudând legea și apelând la astfel de practici. Sunt oameni care sunt reținuți, sunt oameni care sunt cercetați sub control judiciar în această perioadă, dar sunt convins apetitul pentru o astfel de practică va scădea în momentul în care vor veni și primele condamnări”, a declarat Lucian Bode.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.