Ministrul Educaţiei: Centre de vaccinare în fiecare universitate, pentru revenirea la şcoală în condiţii de normalitate până în toamnă

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, la deschiderea Maratonului vaccinării de la Bucureşti, că evenimentul va fi urmat de o acţiune similară organizată de universităţile de medicină şi farmacie din Cluj, Iaşi, Târgu Mureş şi Craiova.

„Această acţiune va fi urmată de o acţiune similară organizată de universităţile de medicină şi farmacie din Cluj, Iaşi, Târgu Mureş şi Craiova. Mai apoi, sunt convins că în fiecare universitate, pentru a putea veni în sprijinul studenţilor se vor organiza centre de vaccinare pentru revenirea la şcoală în condiţii de normalitate până în toamnă”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Maratonul vaccinării anti-COVID de la Bucureşti a început vineri, la ora 16.00, desfăşurându-se la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională din Capitală.

La Maratonul vaccinării anti-COVID participă aproximativ 1.200 de voluntari, respectiv medici, asistenţi medicali, rezidenţi şi studenţi medicinişti.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.