Ministrul Nelu Tătaru a vizitat astăzi Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș” Timișoara

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, s-a aflat în această dimineață într-o vizită la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș” Timișoara, unde a stat de vorbă cu medicii din linia întâi și s-a interesat de starea pacienților cu COVID-19.

”Domnia Sa s-a întâlnit cu cei care lucreaza în linia întâi a luptei anti-COVID. A stat de vorbă cu colegii mei, cu personalul din unitatea exterioară de Terapie Intensivă, s-a interesat de numărul de cazuri și de gravitatea lor. Ne-a asigurat că ne va sprijini cu tot ceea ce avem nevoie în continuare. Ministrul Nelu Tataru ne-a mulțumit pentru eforturile noastre de a opri răspândirea noului coronavirus”, a precizat prof. dr. Cristian Oancea, managerul Spitalului ”Victor Babeș” din Timișoara.

Vizita a făcut parte din programul de evaluare a situației epidemiologice din județul Timiș.

”Avem în supraveghere opt focare din Timiș, iar ultimul a apărut la Spitalul Județean Timișoara. Am fost și la Direcția de Sănătate Publică pentru a vedea situația de la nivelul județului, atât ca și focare, cât și pentru a vedea desfășurarea activității în spitalele din județ. În Timiș, dincolo de focarele care sunt stabilizate și sub supraveghere, facem și evaluările spitalelor, fiecare în parte, ca și patologie non-COVID”, a declarat ministrul Nelu Tătaru.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.