Ministrul Sănătății dă asigurări că plata salariilor cadrelor medicale în luna decembrie va fi realizată la timp

Victor Costache, ministrul Sănătății, dă asigurări cadrelor medicale că plata salariilor  aferente lunii decembrie va fi realizată la timp.

„Am avut o primă întâlnire cu ministrul Finanțelor Publice, în prezența premierului Ludovic Orban și a vicepremierului Raluca Turcan, în care am discutat despre necesitatea unei rectificări bugetare pozitive pentru plata salariilor și suplimentarea fondurilor Sănătății, astfel încât să nu existe discontinuități în derularea programelor și proiectelor existente. Cadrele medicale vor primi drepturile salariale conform muncii prestate și a prevederilor legale”, a declarat Victor Costache, potrivit unui comunicat de presă.

Premierul Ludovic Orban a declarat săptămâna trecută că ”nu sunt bani suficienţi pentru a încheia anul nici pentru programe de sănătate, nici în ceea ce priveşte bugetul Casei″ Naționale de Asigurări de Sănătate, iar ministrul Sănătății a precizat că ”nici pentru salarii”.

Ei au dat, însă, asigurări că vor fi alocați banii necesari la rectificarea bugetară care ar trebui făcută luna aceasta.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.