Ministrul Sănătăţii: Încurajăm medicii și pacienţii să colaboreze cu poliţia pentru a-i descoperi pe cei care au recurs la certificate de vaccinare false

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat că încurajează medicii şi pacienţii să colaboreze cu poliţia pentru a-i descoperi pe cei care au recurs la certificate de vaccinare false sau le-au emis, menţionând că nu are o evidenţă clară cu numărul acestor certificate.

„Suntem în legătură cu organele de cercetare şi în momentul în care primim informaţii legate de emiterea de certificare false de vaccinare, sesizăm poliţia şi acele structuri din sistemul de stat care trebuie să investigheze. Nu avem până acum o evidenţă clară cu câte certificate false au fost semnalate. De asemenea, discutăm cu medicii din spitale, cei care primesc în ultima perioadă din ce în ce mai mulţi pacienţi care apar în evidenţă ca vaccinaţi şi care, atunci când dezvoltă reacţii severe, recunosc că de fapt nu s-au vaccinat. Şi încurajăm medicii, pacienţii să colaboreze cu poliţia pentru a-i descoperi pe cei care au recurs la acest lucru, mai ales personalul medical care a emis certificate pentru vaccinare fără ca pacientul să fie vaccinat”, a afirmat Mihăilă, întrebată dacă are o evidenţă a certificatelor de vaccinare false emise.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.