Ministrul Sănătății, la reuniunea Consiliului ministerial „Ocuparea Forţei de Muncă, Politică Socială, Sănătate şi Protecţia Consumatorilor”

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, participă, marți, la reuniunea Consiliului ministerial „Ocuparea Forţei de Muncă, Politică Socială, Sănătate şi Protecţia Consumatorilor” (EPSCO) la Luxemburg.

Pe agenda Consiliului ministerial EPSCO – Sănătate se află, printre altele, subiecte precum consolidarea rolului Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) în vederea combaterii crizelor și pregătirii managementului pentru produse medicinale și dispozitive medicale, digitalizarea sistemelor de sănătate și măsuri de combatere a pandemiei.

Miercuri, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, va avea la Luxemburg o întrevedere cu reprezentanți ai Băncii Europene pentru Investiții (BEI) pe tema investițiilor strategice în sistemul de sănătate din România.

La întâlniri participă și secretarul de stat în Ministerul Sănătății cu atribuții pe proiecte de investiții, Andra Migiu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.