Ministrul Sănătății: Se încearcă o soluție ca personalul angajat suplimentar în perioada pandemiei să-și poată continua activitatea

Ministrul Sănătăţii a declarat, luni, că se încearcă identificarea unei soluții, astfel încât personalul, inclusiv cel din direcţiile de sănătate publică și stațiile de ambulanță, care a fost angajat suplimentar pe perioada pandemiei, să își poată continua activitatea.

”În ceea ce privește personalul care a fost angajat în această perioadă la Ministerul Sănătății, la direcțiile de sănătate publică, la stațiile de ambulanță, în unități sanitare, încercăm să găsim o soluție la nivelul Guvernului și la nivelul Parlamentului României, astfel încât acești oameni să poată să continue. Mi se pare și moral, și etic. Niște oameni care au lucrat doi ani de zile sau poate doar un an de zile, care au dus greul acestei pandemii, să poată să-și continue activitatea, dacă își doresc să lucreze în aceste zone unde deja au desfășurat activități”, a declarat prof. dr. Alexandru Rafila.

Totodată, ministrul Sănătății a precizat că vor mai fi realizate anchete epidemiologice și după ridicarea stării de alerte, dar ”probabil că nu vor mai fi anchete în focar”.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.