Ministrul Sănătății: Nu este vorba de carantinare în zilele următoare

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat marți că nu este vorba de carantinare în zilele următoare și că nicio măsură nu poate fi exclusă atât timp cât e vorba de sănătatea oamenilor.

Chiar dacă nu se pune problema în următoarele de carantinare, totuși ministrul Voiculescu a anunțat că vor fi prezentate câteva măsuri.

”Nicio măsură nu poate fi exclusă atât timp cât e vorba de sănătatea oamenilor, dar nu este vorba de carantinare în zilele următoare. Vor exista câteva măsuri pe care le discutăm la Ministerul Sănătății cu experți de la INSP, măsuri care vor fi anunțate azi (marți – n.r) și care ar putea să însemne inclusiv restricții suplimentare. Azi va fi prezentat un set de măsuri care înseamnă și restricții. În acest moment nu vorbim de carantinare”, a declarat ministrul Sănătății.

Potrivit ministrului, una dintre măsuri se va referi la definirea zonelor metropolitane.

În ceea ce privește perioada cu sărbătorile pascale, ministrul Vlad Voiculescu a spus că dorința este ca de Paști oamenii să aibă sărbători ”așa cum se cuvine, adică să fie în afara pericolului sau să fie o perioadă cât mai gestionabilă”.

”Este important pentru fiecare să ne întâlnim cu cei dragi, sper să putem face asta. Înseamnă că în cele câteva săptămâni până la Paști să luăm măsuri pentru a fi în siguranță”, a mai subliniat Vlad Voiculescu.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.