Modificarea HG nr. 155/2017 privind aprobarea programelor naționale de sănătate pentru anii 2017 și 2018 în dezbatere publică

Ministerul Sănătății a publicat în transparență decizională proiectul de Hotărâre de Guvern (HG) pentru modificarea Hotărârii de Guvern nr. 155/2017 privind aprobarea programelor naționale de sănătate pentru anii 2017 și 2018.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul ministerului, observațiile și propunerile privind proiectul de act normativ pot fi transmise pe adresa: propuneri@ms.ro. 

Termenul limită până la care se pot face propuneri este cea de a 10-a zi de la data introducerii pe site a textului proiectului de act normativ.

Conform notei de fundamentare care însoțește proiectul de HG, prin proiectul de act normativ se propune reglementarea unor măsuri în ceea ce privește acordarea şi decontarea serviciilor medicale, medicamentelor materialelor sanitare specifice, dispozitivelor medicale şi altele asemenea, precum și măsuri pentru a asigura limitarea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus în rândul populaţiei, pentru perioada următoare încetării stării de urgenţă.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.