MS a alocat aproape 25 de milioane de lei pentru plata salariilor restante din luna august pentru personalul medical din centrele de vaccinare

Ministerul Sănătăţii anunţă că a alocat aproape 25 de milioane de lei pentru achitarea salariilor restante din luna august pentru personalul medical din centrele de vaccinare.

“Ministerul Sănătății a transmis astăzi, 17 septembrie 2021, deschiderile de credite bugetare în sumă de 24.851.000 lei în vederea achitării salariilor restante din luna august 2021 pentru personalul medical din centrele de vaccinare, după ce, în această săptămână, au fost plătite și sumele pentru lunile mai – iulie a. c.“, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

“Cu aceste fonduri ajungem la zi cu plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, așa cum am promis”, a declarat ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila.

Ministerul Sănătății anunța, joi, că a alocat peste 91 milioane de lei pentru plata drepturilor salariale restante, aferente lunilor mai-iulie, ale personalului medical implicat în procesul de vaccinare.

Potrivit MS, ultimele date oficiale arată că, în data de 13 septembrie 2021 erau 583 de centre de vaccinare deschise pentru imunizarea populatiei cu 839 fluxuri organizate. Tot la această dată, au fost efectuate imunizări în ambulatoriile de specialitate din 149 spitale publice și 26 spitale private, iar în săptămâna 6 – 13 septembrie 2021 au fost solicitate un număr de 46 echipe mobile pentru derularea procesului de vaccinare.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.