MS: Concurs pentru ocuparea funcției de manager al INSMC „Alessandrescu – Rusescu”

Ministerul Sănătăţii a anunțat organizarea concursului pentru ocuparea funcției de manager al Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului (INSMC) „Alessandrescu – Rusescu” București, spital din rețeaua proprie a MS.

Concursul va avea loc la sediul INSMC „Alessandrescu – Rusescu”, în perioada 26 iulie – 13 august 2021, și urmează să se desfășoare în doua etape.

Cele două etape ale concursului sunt:

1. Etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, care se va desfășura în data de 30.07.2021, orele 15:00 – etapă eliminatorie;
2. Etapa de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management, pe baza temelor–cadru, în data de 09 august 2021, începând cu orele 10:00 – probă unică de concurs.

Dosarul de înscriere se depune personal, de către candidat, la sediul INSMC ,,Alessandrescu – Rusescu” din București, B-dul Lacul Tei nr. 120, sector 2, Serviciul RUNOS, cel mai târziu la data de 29.07.2021, orele 14.00, consemnându-se numărul de pagini din dosarul înregistrat.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.