„Noi și Sistemul de Sănătate”, conferința-dezbatere organizată, vineri, de CMR

Colegiul Medicilor din România organizează, vineri,  de la ora 18.30, conferința-dezbatere „Noi și Sistemul de Sănătate”.

Participanții vor dezbate problemele cu care se confruntă medicii și pacienții din România, împreună, în raport cu sistemul de sănătate.

Conferința-dezbatere va fi deschisă de gazda evenimentului, Prof. dr. Daniel Coriu, Președintele Colegiului Medicilor din România.

Una dintre temele evenimentului, „Colegiul Medicilor din România, actor esențial în reforma sistemului medical”, va fi abordată de Dr. Sorin Paveliu, expert în politici de sănătate.

Evenimentul va continua cu informații oferite de Dr. Carmen Pantiș, medic ATI, Președintele Colegiului Medicilor Bihor pe marginea subiectului „Deficitul de resursă umană în sănătate – cauză sau simptom?”.

Despre „Medicina de Familie, o specialitate greu încercată” vor vorbi, în cadrul conferinței-dezbatere „Noi și Sistemul de Sănătate”, Dr. Călin Bumbuluț, Președintele Uniunii Europene a Medicilor de Familie, Vicepreședinte al Colegiului Medicilor din România și Dr. Rodica Tănăsescu, medic de familie, membru în Consiliul Național al Colegiului Medicilor din România.

Evenimentul va fi completat cu o altă temă de interes, „Problemele cu care se confruntă medicii de spital din țară”, abordată de Dr. Ioan Susan, Președintele Colegiului Medicilor Alba.

„Reglementări ce trebuie adoptate pentru îmbunătățirea profesiei medicale” vor fi aduse în atenție de către  Prof. dr. Cătălina Poiană, Președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București și Conf. dr. Liviu Oprea, Președintele Colegiului Medicilor Iași

Evenimentul va fi încheiat de către Prof. dr. Daniel Coriu, Președintele Colegiului Medicilor din România, care va aduce informații pe marginea temei „Astăzi discutăm, de mâine acționăm! ”.

Conferința-dezbatere se va desfășura în format online și va fi transmisă pe pagina de Facebook a Colegiului Medicilor din România și pe platforma Conferințe-LIVE.ro.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.