O comună din județul Sibiu renunță la obligativitatea purtării măștii în spațiile deschise

Prefectura judeţului Sibiu a anunţat că nu va mai fi obligatorie purtarea măştii în spaţiile deschise începând de sâmbătă, în comuna Slimnic.

„Astăzi, 18 septembrie, orele 24.00, Hotărârea nr 41/2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu îşi încetează aplicabilitatea în localitatea Slimnic. Drept urmare, purtarea măştii în toate spaţiile deschise de pe raza localităţii Slimnic nu va mai fi obligatorie, începând de mâine, 19 septembrie, orele 0.00. Cu toate acestea, recomandăm în continuare tuturor cetăţenilor să respecte măsurile de prevenire şi limitare a răspândirii SARS-CoV-2 pentru protejarea sănătăţii şi pentru a nu creşte numărul de îmbolnăviri în comunitate şi impunerea de noi restricţii”, se precizează în comunicatul de presă al instituției, citat de Agerpres.

Slimnic a fost prima localitate din judeţ unde a fost obligatorie purtarea măştii de protecţie în spaţiile publice deschise, începând din 5 septembrie. Măsura a fost luată după ce comuna a fost introdusă în zona roşie epidemiologică.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.