O nouă unitate medicală din Cluj-Napoca devine spital COVID

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a decis, luni, ca o nouă unitate medicală, Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca, să devină unitate COVID-19.

„În condiţiile creşterii majore din ultima perioadă a numărului de internări cu patologie COVID-19, la nivelul judeţului Cluj, pe baza datelor furnizate de către Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Cluj, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat astăzi Hotărârea nr. 49 privind introducerea Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca în categoria unitate sanitară pentru preluarea şi tratarea pacienţilor pozitivi la COVID-19”, se arată într-o informare trimisă de prefectul Mircea Abrudean.

Conform sursei citate, Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca va lua toate măsurile de pregătire, reorganizare şi funcţionare pentru a deveni, în cel mai scurt timp posibil, spital de Faza II pentru evaluarea şi tratarea pacienţilor pozitivi la COVID-19, după finalizarea procedurilor legale specifice în vederea autorizării sanitare.

Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca devine a patra unitate medicală clujeană destinată pacienţilor COVID-19, după Spitalul Cinic de Boli Infecţioase, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie şi Spitalul de Recuperare.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.