OMS și FBI vin în România pentru discuții cu Ministerul Sănătății privind practicile anti-corupţie în sistemul de achiziţii publice

Ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, şi secretarul de stat dr. Alexandru Rogobete se vor afla, vineri, la Timişoara alături de reprezentanţi ai Departamentului de Justiție al SUA, în cadrul unui eveniment având ca temă integritatea şi practicile anti-corupţie în sistemul de achiziţii publice.

FBI – agenția guvernamentală federală din Statele Unite cu atribuții în domeniul combaterii corupției – participă la discuții pentru a prezenta o serie de mecanisme anti-corupție în activitățile privind achizițiile publice.

La eveniment vor mai participa reprezentanți ai Agenţiei Naţionale de Integritate, Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, autorităților locale şi ai Organizației Mondiale a Sănătății.

Evenimentele planificate sunt susținute de către Biroul OMS în România ca parte a asistenței tehnice acordate Ministerului Sănătății pentru implementarea PNRR.

Cu acest prilej, vineri, de la ora 15.00, ministrul Sănătății va susține o conferință de presă.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.