Ordinul MS privind spitalele care asigură urgențele de chirurgie vasculară și cardiovasculară în București, publicat în Monitorul Oficial

Urgențele de chirurgie vasculară la nivelul municipiului București vor fi realizate la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. dr. C.C. Iliescu” București, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila” București, Spitalul Clinic de Urgență București, Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Ioan” București și Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Pantelimon” București.

De asemenea, urgențele de chirurgie cardiovasculară la nivelul municipiului București vor fi realizate la spitalele Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. dr. C.C. Iliescu“ București, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila” București și Spitalul Clinic de Urgență București.

Reglementarea este cuprinsă în Ordinul nr. 2067/2020 pentru modificarea anexei nr. 2 la Ordinul ministrului sănătății nr. 1.244/2020 privind aprobarea Regulamentului pentru tratamentul intervențional al pacienților cu infarct miocardic acut și aprobarea Regulamentului pentru tratamentul urgențelor de chirurgie vasculară și urgențelor de chirurgie cardiovasculară în municipiul București, publicat miercuri în Monitorul Oficial.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.