Pachete de protecție contra COVID-19 distribuite gratuit pentru 400 de persoane cu HIV din România

400 de pachete de protecție contra COVID-19 vor fi distribuite gratuit persoanelor cu HIV din România, indiferent de județul unde se află, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Asociației Pacienților din Galați.

”Toate persoanele care trăiesc cu HIV pot comanda pachete, indiferent de județul în care se află, însă prioritate vor avea persoanele care trăiesc cu HIV localizate în județele cele mai afectate de COVID-19, persoanele cu HIV care sunt beneficiare ale organizațiilor neguvernamentale din România și asociațiile de pacienți care trăiesc cu HIV”, potrivit sursei citate.

Fiecare pachet conține 25 de măști faciale în trei straturi, două măști KN95, 40 de mănuși de unică folosință, o vizieră, un gel dezinfectant 70% alcool, o cremă de mâini cu glicerină, trei prezervative, un material informativ printat care include strategiile de protecție împotriva COVID-19 și o pungă de hârtie personalizată.

Pentru a intra în posesia acestor pachete, persoanele cu HIV trebuie să completeze un formular, cererile fiind primite până la atingerea numărului maxim de pachete disponibile, respectiv 400.

Pachetele sunt oferite de Asociația Semper Musica, cea mai activă asociație din România din domeniul educației pentru prevenire HIV pentru adolescenți, în parteneriat cu Asociația Sens Pozitiv și Asociația Pacienților din Galați.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.