Pacienţi din mai multe unităţi medicale din Capitală vor vota cu urna mobilă

Pacientii di spitalele din Bucuresti vor vota cu urna mobila

Pacienţi din unităţile medicale din Bucureşti au solicitat să voteze, duminică, la alegerile locale, cu urna mobilă, potrivit reprezentanților mai multor spitale, relatează Agerpres.

Comandantul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr Carol Davila”, Florentina Ioniţă-Radu, a declarat că a fost solicitată urna mobilă.

„Noi am cerut, pentru că suntem în două sectoare – Sectorul 1 şi Sectorul 6. Am solicitat la ambele sectoare să ne pună la dispoziţie urna mobilă”, a spus Florentina Ioniţă-Radu.

Ea a afirmat că au cerut să voteze cu urna mobilă un număr de 14 pacienţi de la unitatea medicală din sectorul 1 şi 24 de pacienţi de la unitatea din sectorul 6.

Potrivit managerului Institutului „Marius Nasta”, Beatrice Mahler, şapte pacienţi au cerut să voteze cu urna mobilă – 5 pacienţi infectaţi cu noul coronavirus şi alţi doi care se află internaţi pe secţii.

„Sunt solicitări (n.r. de vot cu urna mobilă) şi vom organiza totul ca să se poată desfăşura votul”, a declarat managerul Spitalului „Dr. Victor Babeş”, Emilian Imbri.

Se va vota cu urna mobilă duminică şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde au fost făcute 16 solicitări în acest sens.

Purtătorul de cuvânt al al Institutului „Matei Balş”, Cătălin Apostolescu, a spus că sunt pacienţi care doresc să voteze cu urna mobilă.

„Este posibil să avem (n.r. urna mobilă). Sunt mulţi pacienţi care sunt conştienţi şi sunt din Bucureşti. În principiu, sunt pacienţi care probabil vor solicita urna mobilă”, a afirmat purtătorul de cuvânt.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului „Elias”, Silvius Negoiţă, pacienţi internaţi în unitatea medicală au solicitat să voteze cu urna mobilă.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.