Pacienții din Buhuși cu afecțiuni din sfera urologică, care necesită intervenții chirurgicale, se pot trata și la Spitalul ”Prof. Dr. Eduard Apetrei”

Spitalul ”Prof. Dr. Eduard Apetrei” din Buhuși a fost dotat cu aparatură și echipamente medicale specifice tratării unor afecțiuni din zona urologică, respectiv un instrumentar de endoscopie joasă și un electrocauter cu funcție specifică de funcționare în mediul umed, salin, informează unitatea sanitară.

Mai exact, aparatura va fi utilizată în desfășurarea unor intervenții chirurgicale minim-invazive din sfera urologică, respective cistoscopie, rezecție endoscopică a leziunilor vezicale și a prostatei, uretrotomie Ottis și optică pentru stricturi de uretră, montarea, înlocuirea și extragerea de stent ureteral.

Astfel, pacienții din Buhuși cu afecțiuni din sfera urologică, care necesită intervenții chirurgicale, nu mai sunt nevoiți să se trateze în alte spitale, ei având acum posibilitatea să se trateze în Spitalul ”Prof. Dr. Eduard Apetrei”.

Echipamentele medicale au fost achiziționate cu sprijinul financiar al Primăriei Buhuși și al Consiliului Local Buhuși.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.