Pacientele Spitalului Orășenesc Mioveni dispun de mamografia digitală cu tomosinteză sau mamografia 3D, cea mai modernă tehnică de screening și de diagnostic a cancerului de sân

Începând din această lună, mamografia digitală cu tomosinteză sau mamografia 3D, cea mai modernă tehnică de screening și de diagnostic a cancerului de sân, este disponibilă la Spitalul Orășenesc Mioveni; această investigație radiologică va fi efectuată de către dr. Ecaterina Neguț, medic specialist Radiologie și Imagistică Medicală.
Screening-ul mamar reprezintă o metodă de investigare imagistică a sânilor pentru depistarea precoce a cancerului, înainte de apariția simptomelor sau de identificarea unui nodul palpabil. Aparatul folosit la Spitalul Orășenesc Mioveni este unul de ultimă generație și permite, prin folosirea unei tehnici 3D cu tomosinteză, obținerea unor imagini de o calitate superioară. Momografiile și ecografiile se vor realiza contra cost.
De asemenea , dr. Ecaterina Neguț va efectua ecografii mamare și axilare. Specialista este argeșeancă, are 37 ani, a absolvit Facultatea de Medicină „Victor Papilian” din Sibiu, iar rezidențiatul și l-a făcut la Spitalul Clinic Colțea:
„Cu supraspecializare în senologie imagistică a patologiilor pelvine și ale tubului digestiv (Universitatea din Strasbourg și Paris APHP), dr. Neguț este în măsură să ofere un diagnostic precis pentru fiecare pacient în parte.
Experiența profesională i se regăsește într-un portofoliu vast, care include centre universitare internaționale – CHU STRASBOURG , Spitalul Civil (2014), Centrul de la Versailles, Spital André Mignon (2016), CHU NORD RÉUNION( 2015 și 2017), APHP Paris, Spitalul Bichat Claude- Bernard (2015/2016), precum și clinici din țara ca: Muntenia Hospital, Clinica “Elda”, Clinica “Solomed”, Clinica “Regina Maria”, Clinica “Luca Medicover” și Centrul de Radiologie și Imagistică “SANTE” din Pitești. A fost consultant în mai multe clinici importante din Franta: Saverne, Molsheim și Bischwiller” – transmite instuția.
Tarifele pentru aceste investigații se pot cosulta AICI; detalii și programări la telefon 0372.791.212.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.