Până la 20 decembrie, se finalizează angajarea noilor rezidenți și repartiția lor pe clinici

Ministerul Sănătății

Centrul de resurse umane în sănătate publică al Ministerului Sănătății anunță că angajarea medicilor care au promovat examenul de rezidențiat și și-au ales loc sau post în specialitate se va face în perioada 6–17 decembrie.

Rezidenții care au ales loc sunt invitați să meargă în centrul universitar ales, la unitatea sanitară desemnată de direcția de sănătate publică locală, în vreme ce aceia care au optat pentru un post se vor prezenta direct la unitatea sanitară care a publicat postul la concurs. Pentru angajare, medicii rezidenți vor prezenta adeverința primită la repartiție și actul de identitate în termen de valabilitate.

S-a publicat deja lista unităților angajatoare din centrul universitar București (în funcție de specialitatea aleasă la repartiție). Pentru celelalte centre universitare, rezidenții trebuie să urmărească listele unităților angajatoare publicate de direcțiile de sănătate publică.

După finalizarea angajărilor, va avea loc repartiția pe clinici de îndrumare metodologică și coordonatori de rezidențiat. Pentru București, aceasta va avea loc în zilele de 17, 18, 19 și 20 decembrie, în vreme ce, pentru celelalte centre universitare, repartiția se va desfășura în zilele de 17, 18 și 19 decembrie.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.