Patru zile de Congres, patru zile de știință la Sibiu: Al 45-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

 

Patru zile de congres, trei săli, aproximativ 1.000 de participanți, peste 80 de speakeri. Astfel poate fi descris pe scurt cel de-al 45-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, desfășurat la Sibiu. Peste 60 de ore de sesiuni, simpozioane și conferințe au fost organizate în trei săli, în paralel – o concentrație informațională salutată de participanți. Congresul a inclus sesiuni organizate special pentru lucrări originale, desfășurate sub conceptul “Make science together for PRESENT and FUTURE”. Sesiunile în premieră au fost, de asemenea, de mare interes. Un exemplu este „112 – diabetologie de urgență“.

Colaborarea între specialități în managementul diabetului zaharat, pe care organizatorii au pus accent anul acesta, le-a captat atenția participanților. Faptul că la eveniment au participat nume importante din specialități precum cardiologia sau nefrologia, le-a permis medicilor să privească problematica diabetului și a implicațiilor sale din mai multe unghiuri.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.