Peste șase milioane de lei, investiți în Spitalul de Pneumoftiziologie Galați

Peste șase milioane de lei vor fi investiți în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie din Galați pentru consolidarea și modernizarea corpului de clădire în care funcționa blocul alimentar.

Proiectul este finanţat din bugetul propriu al Consiliului Județean Galaţi. Valoarea totală a investiţiei este de 6.002.697 de lei, sumă care include contractul de lucrări, costurile cu realizarea proiectului tehnic, dotările pentru bucătăria spitalului şi toate cheltuielile cu documentaţiile, avizele şi autorizaţiile necesare.

„Reconstruim parţial, consolidăm şi modernizăm corpul E din cadrul unităţii medicale. Pe lângă blocul alimentar al spitalului, proiectul prevede refacerea şi a două săli de curs, precum şi a vestiarelor destinate angajaţilor. De asemenea, vom schimba toate reţelele de utilităţi, tâmplăria exterioară şi interioară va fi înlocuită în totalitate, iar acoperişul va fi refăcut integral. În plus, construim şi un zid de sprijin pentru consolidarea terenului din zonă. Proiectul prevede şi dotarea noii bucătării cu echipamente moderne pentru pregătirea hranei. Pe durata lucrărilor, bucătăria spitalului a fost mutată într-un spaţiu reamenajat conform normelor în vigoare”, a declarat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea, citat de Agerpres.

Termenul de implementare al proiectului este de 12 luni.

 

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.