Philips a lansat Zenition, cea mai nouă platformă imagistică cu braț C mobil

Philips a lansat astăzi o nouă platformă imagistică cu braț C mobil. Philips Zenition aduce o serie de inovații în obținerea de imagini, în procesarea de imagini și este, conform producătorului, la fel de versatilă precum platforma din generația anterioară, Azurion. Zenition va intra pe piețele din SUA, Germania, Austria și Elveția în prima jumătate a acestui an, urmând ca disponibilitatea și pe alte piețe să se extindă ulterior.

Sistemele radiologice cu braț C mobil sunt utilizate în sala de operații pentru ghidarea în timp real a procedurilor sau a intervențiilor ortopedice, vasculare etc.

Philips Zenition

Noua platformă poate fi mutată dintr-o sală de operații în alta și este, după cum afirmă producătorul, ușor de poziționat în jurul pacientului și se operează intuitiv.

Interfața de control este asemănătoare unei tablete, iar fluxurile de lucru sunt similare între sistemele de pe noua platformă, ceea ce face ca trainingul să fie mai ușor de realizat.

Algoritmii de procesare a imaginii sunt similari celor deja în uz pe platforma Azurion. În plus, aplicații precum MetalSmart ajută în situațiile în care în câmp apar obiecte metalice (implanturi, de exemplu) prin ajustarea automată a luminozității și a contrastului imaginii, o caracteristică foarte utilă în ortopedie.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.