Platformă online pentru evenimente, lansată de Sănătatea Press Group

În contextul situației epidemiologice actuale și a deciziei autorităților de a interzice temporar evenimentele cu peste 1.000 de persoane, precum și măsurile care se impun pentru desfășurarea evenimentelor cu mai puțin de 1.000 de participanți, Sănătatea Press Group anunță lansarea, pe 17 martie 2020, a unei noi platforme online destinate exclusiv evenimentelor. Aceasta își propune să completeze și să înlocuiască, în unele condiții, desfășurarea clasică a evenimentelor, ce presupune strângerea participanților în același loc.

Platforma, disponibilă la adresa www.conferinte-live.ro, va putea fi utilizată pentru organizarea de:
 conferințe de presă
 conferințe tip dezbatere
 congrese, simpozioane
Fiecare eveniment va avea propria sa secțiune, de unde va putea fi accesat.

În funcție de tipul evenimentului și al publicului căruia i se adresează, utilizatorii vor putea accesa secțiunea dedicată evenimentelor liber sau în baza unui username și a unei parole furnizate de organizator.

Jurnaliștii care doresc să ia parte la evenimentele online, se pot înregistra pe platformă într-o secțiune dedicată. Astfel, aceștia își vor putea crea alerte cu privire la noutățile despre evenimentele online din sfera de interes, pentru a fi la curent cu ultimele informații. De asemenea, în funcție de specificul evenimentului, jurnaliștii vor avea opțiunea de a adresa întrebări speakerilor.

Prin utilizarea acestei platforme, speakerii și participanții nu vor fi nevoiți să se întâlnească față în față, ci fiecare va putea participa din fața calculatorului – soluție ce se impune deja din ce în ce mai mult pe plan internațional în această perioadă. Pentru a asigura un grad cât mai ridicat de interactivitate, speakerii și participanții vor putea comunica în format video sau text.

Această măsură este una temporară, însă, în funcție de solicitări, de tematică și de tipul evenimentului, Sănătatea Press Group va putea organiza și ulterior conferințe online.

„Credem atât în varianta clasică de eveniment, ce presupune interacțiunea directă a participanților, cât și în viitorul reprezentat de soluțiile online. Considerăm, însă, că în condițiile actuale, poate mai mult decât oricând, fiecare persoană trebuie să dea dovadă de responsabilitate, atât în ceea ce privește sănătatea proprie, cât și a celor din jur. Astfel, trebuie să respectăm cu toții întocmai reglementările, deciziile și recomandările autorităților. Din acest motiv, am vrut să lansăm rapid această platformă de conferințe live, așa încât chiar și conferințele de presă sau conferințele dezbateri să poată fi organizate online”, a declarat Ana Maria Cizmaș, Coordonator Strategie & Comunicare Sănătatea Press Group.

Sănătatea Press Group este unul dintre principalii comunicatori din zona de sănătate în România, ce oferă servicii integrate în această sferă prin cele cinci divizii ale sale: Divizia Evenimente, Divizia Strategie&Comunicare, Divizia Media, Divizia Sănătatea Production și Divizia Logistică.

Mai multe detalii: www.sanatateapress.ro / https://www.facebook.com/sanatateapressgroup/

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.