Policlinică nouă la Brașov pentru rețeaua „Regina Maria”

Rețeaua de sănătate „Regina Maria” a deschis un nou centru medical la Brașov. Policlinica Centrul Civic are o suprafață de 500 m2 și unsprezece cabinete de consultații. Cei 40 de specialiști ai centrului oferă consultații de alergologie, chirurgie generală, chirurgie plastică, chirurgie cardiovasculară, dermatovenerologie, diabet și boli de nutriție, endocrinologie, hematologie, medicină generală, medicină internă, neurologie, oftalmologie, pneumologie, psihiatrie, psihologie, pneumatologie și vaccinologie.

Policlinica Centrul Civic este al treilea centru deschis sub sigla „Regina Maria” la Brașov și este parte dintr-un campus medical privat care cuprinde departamente de obstetrică-ginecologie, maternitate, bloc operator, neonatologie, ATI și pediatrie cu cameră de gardă.

În urma noii investiții, anunțată printr-un comunicat de presă la 600.000 de euro, Rețeaua „Regina Maria” își dublează capacitatea operațională prin care asigură servicii medicale în ambulatoriu.

Conform datelor comunicate de compania privată, aceasta reunește peste 5.000 de angajați și colaboratori în 56 de centre proprii din toată țara. În rețea sunt cuprinse șase spitale, patru centre cu spitalizare de zi, trei maternități, 19 centre de imagistică, 33 de laboratoare de analize și o bancă de celule stem. Acestora li se adaugă 290 de policlinici partenere.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.