Posturi scoase la concurs la ANMDMR

Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale a scos la concurs mai multe posturi de inspectori, experți și consilieri și un post de director. Se caută farmaciști, biologi și juriști, cu sau fără experiență.

Departamentele pentru care ANMDMR recrutează sunt: Direcția generală de dispozitive medicale, Direcția de studii clinice, Direcția evaluare tehnologii medicale, Direcția economică și achiziții publice, Direcția juridică și relații internaționale. ANMDMR a scos la concurs 12 posturi la Direcția Generală Dispozitive Medicale, trei posturi la Direcția Studii Clinice, șase posturi la Direcția Evaluare Tehnologii Medicale (HTA), un post la Direcția Economică și Achiziții Publice și patru posturi la Direcția Juridică și Relații Internaționale.

Concursul se va desfășura la sediul ANMDMR din Str. Av. Sănătescu nr. 48, sector 1, București, în a doua jumătate a lunii martie, termenul limită pentru depunerea dosarelor fiind 17 martie, ora 14.00. Rezultatele finale ale concursurilor vor fi afișate în data de 3 aprilie.

Mai multe informații despre actele necesare în vederea participării la concurs, condițiile de participare, tematică și bibliografie sunt disponibile pe site-ul ANMDMR.

Organigrama ANMDMR  prevede că numărul maxim de posturi este de 500. Posturile de președinte și vicepreședinte sunt ocupate prin concurs organizat de Ministerul Sănătății.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.