Prefectul Capitalei: Şedinţa CMSU va avea loc duminică, la ora 11.00

Şedinţa Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă (CMSU) Bucureşti va avea loc duminică, la ora 11.00, urmând să se desfăşoare online, a declarat, prefectul Capitalei, Alin Stoica.

El a afirmat că în cadrul şedinţei se va discuta despre redeschiderea sălilor de spectacole şi a restaurantelor, în condiţiile în care, începând de vineri, rata de incidenţă a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 a scăzut sub trei la mia de locuitori.

„Şedinţa Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă va avea loc mâine (duminică – n.r.), la ora 11,00, online. După cum am precizat şi până acum, vor fi discutate două lucruri, şi anume sălile de spectacol şi restaurantele deschise la interior în proporţie de 30 la sută din numărul de locuri disponibile. Deschiderea sălilor de spectacol şi a restaurantelor la interior este scenariul din hotărârea de guvern”, a declarat prefectul Capitalei, pentru Agerpres.

Alin Stoica a specificat că hotărârea care va fi adoptată de CMSU Bucureşti va intra în vigoare luni, la ora 00.00.

„Luni, la ora 00,00, intră în vigoare hotărârea, deci fiecare se poate organiza de luni în colo să deschidă sălile de spectacol şi restaurantele la interior şi doar în proporţie de 30%”, a mai spus prefectul Capitalei.

Bucureştiul a înregistrat sâmbătă 2,86 cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori, în scădere faţă de ziua anterioară, când s-a înregistrat o incidenţă de 2,98 cazuri.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.