Premieră medicală la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş

La Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş a fost înregistrată o nouă premieră medicală: medicul Singh Bhupinder, specialist în chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă, a extirpat o tumoră gigant de la o pacientă de 61 de ani.

“Medicul Singh Bhupinder, director medical la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş, a reuşit în aceste zile o nouă premieră medicală pentru instituţia spitalicească din judeţul Caraş-Severin. Este vorba de o intervenţie chirurgicală de excepţie, prin care medicul Singh Bhupinder a extirpat o tumoră gigant, situată la nivel maxilo-facial stânga, care a cuprins glanda parotidă, ceea ce putea duce la o pareză facială prin lezarea nervului facial. Intervenţia a avut loc la o pacientă în vârstă de 61 de ani cu multiplă patologie, de epilepsie, retard mental şi encefalopatie. După extirparea tumorii gigant de peste trei kilograme, pacienta care purta acest calvar de 18 ani poate spune că s-a născut a doua oară”, se arată într-un comunicat al unităţii medicale transmis, luni, AGERPRES.

Conform aceleiaşi surse, operaţia a durat patru ore şi a fost o reuşită, pacienta fiind stabilă şi în afara oricărui pericol, urmând să rămână sub supraveghere medicală câteva zile.

“Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş, încet, încet intră în normalitate, având medici, asistente, infirmiere şi personal nemedical de excepţie. Dr. Singh Bhupinder ne va prezenta în perioada imediat următoare şi alte intervenţii chirurgicale de chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă care le va efectua la spitalul nostru, Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş”, se mai menţionează în comunicat.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.