Premierul Cîțu, despre schimbarea modalității de vaccinare anti-COVID a personalului din companii private: Va avea acces și familia angajatului

Premierul Florin Cîțu a precizat că, începând de marți, se schimbă modalitatea în care angajații din companiile private se pot vaccina anti-COVID-19 la locul de muncă.

„Referitor la întâlnirile pe care le-am avut astăzi, au fost două întâlniri foarte importante în ceea ce privește campania de vaccinare, pentru că de astăzi am schimbat câteva lucruri, în special modalitatea în care angajații din companiile private se pot vaccina la locul de muncă, cu ajutorul operatorilor economici și după ce sunt avizați de DSP. Am vorbit deja cu cei de la DSP acum câteva zile, cred că săptămâna trecută, și le-am spus să susțină acest demers cu toate eforturile”, a declarat premierul, marți, la Palatul Victoria.

„Avem nevoie, pe o de parte, de această campanie de vaccinare să fie extinsă prin această modalitate, dar avem nevoie și de o campanie de informare corectă a cetățenilor României, pentru că în spațiul public sunt foarte multe informații care subminează efortul campaniei de vaccinare”, a explicat Florin Cîțu.

„Revenind la vaccinarea personalului din companii și angajați, un lucru în plus, vor avea acces și membrii familiilor celor care sunt în companiile respective, iar în acele comunități unde nu există un centru de vaccinare, dar există acest centru de vaccinare al companiilor respective, cei din comunitate pot să se vaccineze, vom avea grijă ca logistica să permită acest lucru”, a mai precizat premierul Florin Cîțu.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.