Premierul Cîțu: Trebuie să vedem ce s-a întâmplat în ultima perioadă cu documentele emise de MS

Premierul Florin Cîţu a declarat luni, în cadrul unor declarații de presă, că trebuie văzute toate documentele emise în ultima perioadă în Ministerul Sănătăţii (MS), pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat cu ele. Însă, esențial în acest moment este nominalizarea unui ministrul al Sănătății.

”Deci, trebuie să vedem ce s-a întâmplat în ultimele trei – patru luni de zile cu aceste documente, dar voi investiga orice situaţie atâta timp cât sunt acolo. Dar, în acest moment, modul cel mai responsabil de a rezolva această criză este să primim o nominalizare a unui ministru competent al Sănătăţii pentru acest minister, vedeţi şi dumneavoastră câte probleme se identifică în fiecare zi şi este nevoie de un ministru care să se aplece asupra acestor probleme zilnic”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Oficialul a mai spus că va demara o anchetă în privinţa centrelor de vaccinare închise dacă vor fi sesizări în acest sens.

”Dacă sunt sesizări şi sunt elemente temeinice, bineînţeles că vom face acest lucru, dar în acest moment ne vom uita la toate documentele care au fost emise în ultima perioadă, pentru că deja avem două documente sau trei, unele dintre ele date în afara cadrului legislativ, altele au fost publicate în Monitorul Oficial, unele, iarăşi, înţeleg că aveau o problemă cu documente publicate cu numere de telefon, ceea ce este o nebunie”, a declarat premierul.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.