Premierul Florin Cîţu: Am aprobat măsurile de relaxare de la 1 august

Premierul Florin Cîţu a anunţat, miercuri, adoptarea, în ședința de Guvern, a noilor măsuri aplicabile de la 1 august. ”Relaxare este un cuvânt puternic astăzi pentru că nu se relaxează foarte mult aceste măsuri”, a transmis premierul la finalul şedinţei de la Palatul Victoria.

”Am aprobat măsurile de relaxare de la 1 august. Relaxare este un cuvânt puternic astăzi pentru că nu se relaxează foarte mult aceste măsuri, multe dintre ele sunt menţinute”, a declarat premierul Florin Cîţu.

”Aş menţiona activităţile cultural-artistice şi de divertisment în spaţii deschise, cu participarea a cel mult 75.000 de persoane, în localităţile cu incindenţă mai mică sau egală cu 2 la mie, este foarte important, iar o condiţie importantă este că participanţii trebuie să fie vaccinaţi, trecuţi prin boală sau testaţi”,  a adăugat premierul.

Prim-ministrul s-a referit şi la condiţiile de participare la competiţii sportive  –  permise cu spectatori până la 75% din capacitatea spaţiului – cu asigurarea unei distanţe de un metru, dacă incidenţa este mai mică de 2 la mie.

Lista completă a măsurilor aplicabile de la 1 august AICI 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.