Premierul Florin Cîțu: Avem dozele necesare să putem vaccina anti-COVID peste cinci milioane de persoane până la finalul lunii mai

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, că România are dozele necesare de a vaccina anti-COVID-19 peste cinci milioane de persoane până la finalul lunii mai.

„Avem acum dozele necesare, dacă avem succes putem să vaccinăm mai mult de cinci mlioane de persoane la sfârşitul lunii mai, deci avem dozele pentru aşa ceva. Avem dozele pentru mai mult de zece milioane de persoane, la sfârşitul lunii iulie. Doar trebuie să transmite mesajul că singura soluţie de a reveni la normalitate, de a merge la restaurante, la concerte, la teatre, să călătorim, să avem o viaţă normală este să ne vaccinăm. De aceea facem toate aceste eforturi. Din partea sectorului privat avem toată susţinerea, în organizaţii guvernamentale care ne susţin în această campanie. Cred că deja este un efort important”, a precizat Florin Cîţu.

Premierul  a reiterat că vaccinarea anti-COVID este singura soluţie de a ieşi din pandemie şi a subliniat că “orice voce” împotriva campaniei de vaccinare “subminează efortul tuturor” de a reveni la normalitate.

“Vaccinarea este singura soluţie de a ieşi din această pandemie (…). Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare. Orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de unde ar veni acea voce, subminează un efort al nostru, al tuturor, de a reveni la normalitate cât mai curând. Vreau să fie foarte clar: orice voce care subminează această campanie de vaccinare subminează efortul nostru de a reveni la normalitate cât mai curând”, a declarat premierul, la Palatul Victoria.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.