Premierul Florin Cîțu: Vom crește numărul de centre de vaccinare. Fluxul de vaccinare va crește

Premierul Florin Cîțu a declarat luni, în cadrul unor declarații de presă, că se are în vedere creșterea numărului centrelor de vaccinare, a fluxului de vaccinare și vor fi identificate noi soluții, printre care și centrele de vaccinare de tip ”drive-through”.

”Vom crește numărul de centre de vaccinare, fluxul va crește și vom avea noi soluții, printre care și centrele de vaccinare ”drive through”. ”, a declarat premierul.

Cîțu a mai spus că în acest moment Ministerul Sănătății are nevoie de o conducere stabilă și de un ministru competent, care să poată face față situației pandemice și provocărilor determinate de aceasta.

”În acest moment, și este foarte important, avem nevoie de o nominalizare a ministrului Sănătății. Este foarte importrant să continuăm, Ministerul Sănătății are nevoie de o conducere stabilă, are nevoie de un ministru, de cineva care să preia și să fie îna ceastă luptă cu pandemia. Avem în continuare nevoie de paturi de ATI. Știți foarte bine în ce situație suntem. Deci este nevoie de responsabilitate a actului de guvernare și așteptăm, și sunt sigur, că vom primi în cel mai scurt timp un ministru competent care să facă față acestei situații”, a declarat Cîțu.

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.