Președintele Academiei Române: Medicina este un stâlp al societății care asigură binele națiunii române

Acad. Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, a declarat că oamenii politici nu au capacitatea de a asigura sănătatea fizică și mentală a populației, speranța fiind în medici.

De asemenea, acad. Ioan Aurel Pop a spus că, Colegiul Medicilor face o excelentă activitate de asanare a stării de sănătate a poporului.

„Medicii asigură sănătatea acestui popor. Medicina, din acest punct de vedere, este un stâlp al societății care alături de educație, asigură binele națiunii române. Oamenii politici nu au capacitatea de a asigura sănătatea fizică și mentală a populației. Speranța noastră este în medici. Colegiul Medicilor face o excelentă activitate de asanare a stării de sănătate a acestui popor”, a declarat acad. Ioan Aurel Pop.

Declarațiile au fost făcute în cadrul ceremoniei oficiale a celei de-a IX-a Conferințe a Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB), eveniment desfășurat online, cu sprijinul Sănătatea Press Group.

Ceremonia oficială a fost moderată de prof. Dr. Cătălina Poiană, președintele CMMB.

La cea de-a IX-a Conferință a Colegiului Medicilor din Municipiul București s-au înscris peste 8.000 de medici, evenimentul conținând 16 sesiuni științifice, prezentate de 71 de speakeri.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.