Prima ediție a Forumului Național al Spitalelor, pe 19-20 iunie

Prima ediție a Forumului Național al Spitalelor, ce își propune să devină cea mai importantă platformă de discuții la nivel național a reprezentanților unităților medicale, împreună cu autoritățile și reprezentanții asociațiilor de pacienți, va avea loc în perioada 19-20 iunie, la București.

Evenimentul își propune să aducă laolaltă membri ai conducerilor celor mai reprezentative spitale, atât publice cât și private, din România, pentru a discuta problemele, provocările, politicile și, de asemenea, rezultatele obținute în privința situației spitalelor în cadrul sistemului sanitar românesc.

Participanții își propun să identifice soluțiile optime pentru creșterea calității actului medical în spitale, pentru îmbunătățirea politicilor publice în privința sistemului sanitar în general și a spitalelor în particular, precum și pentru ameliorarea finanţării şi identificarea de proiecte de atragere de fonduri pentru dezvoltarea serviciilor oferite de spitale.

„Este momentul ca în sănătate să începem să discutăm deschis, noi între noi, despre problemele reale ale sistemului. Sănătatea la acest moment are mai multe probleme. Unele sunt stringente, urgente și trebuie rezolvate cu celeritate. Altele mai pot aștepta, trebuie trecute pe o listă de priorități și rezolvate rând pe rând”, a explicat pentru Ro Health Review coordonatorul conferinței, conf. Dr. Carmen Orban, manager al Institutului Clinic Fundeni.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.