Primăria Deva a început să distribuie măști către locuitorii municipiului

Primăria Deva a început vineri distribuirea gratuită de măşti de protecţie către populaţia din municipiu şi localitățile aparţinătoare, pentru fiecare locuinţă fiind repartizat câte un pachet cu cinci asemenea obiecte.

Anunțul, semnat de primarul Nicolae-Florin Oancea, a fost postat pe pagina de socializare a municipalității.

„Cum vor fi distribuite măștile de protecție către deveni:

Am început astăzi distribuirea măștilor de protecție pentru locuitorii din municipiul Deva.

De săptămâna viitoare, acestea vor fi distribuite populației după următorul program:

Luni-vineri, între orele 16:30-20:30

Sâmbăta, între orele 9:00-13:00

Pentru familiile care locuiesc la bloc, măștile de protecție vor fi predate de Primăria Municipiului Deva către președinții/administratorii asociațiilor de proprietari pe bază de tabel și semnătură. Aceștia la rândul lor le vor distribui fiecărei familii.

Metodologia de distribuire a măștilor de protecție a fost aprobată prin Dispoziția nr. 645 din 8 mai 2020 a Primarului Municipiului Deva.

Măștile vor fi distribuite de către echipe formate din angajați ai Primăriei Deva și ai Direcției de Asistență Socială Deva, precum și de către voluntari, pe bază de proces verbal.

Voluntarii se pot înscrie pe liste la sediul Direcției de Asistență Socială Deva, str. I.L.Caragiale, nr. 4 (în zona Pieței agro-alimentare).

Măștile de protecție vor fi distribuite în toate cartierele municipiului Deva și localitățile aparținătoare: Archia, Cristur, Bârcea Mică și Sântuhalm”, mai precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.