Prof. dr. Anca Dana Buzoianu, participant la consultările pentru proiectul „România Educată”, de la Cotroceni

Prof. dr. Anca Dana Buzoianu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, a fost invitată de către Administrația Prezidențială să participe, în calitate de reprezentant al Alianței Rectorilor Universităților de Medicină și Farmacie – G6 UMF, la consultările pentru proiectul „România Educată”.

„Am fost invitată de către Administrația Prezidențială să particip, în calitate de reprezentant al Alianței Rectorilor Universităților de Medicină și Farmacie – G6 UMF, la consultările pentru proiectul ‘România Educată’. La întrevederea de miercuri, 7 iulie, au participat reprezentanți ai asociațiilor de elevi, studenți, profesori, părinți și ai comunității academice și de afaceri, agenții și alte autorități ale statului, instituții de învățământ superior, sindicate, precum și Academia Română. Municipiul Cluj-Napoca a fost reprezentat de domnul primar Emil Boc.
Amintesc principalele obiective ale proiectului ‘România Educată’:
• Îmbunătățirea performanței sistemului de educație
• Creșterea participării și calității educației timpurii
• Creșterea performanței în învățământul primar, secundar inferior și secundar superior
• Sporirea calității și atractivității învățământului superior, astfel încât, până în 2030, minimum 40% dintre tinerii cu vârsta cuprinsă între 30 și 34 de ani să fie absolvenți de studii superioare”, a anunțat prof. dr. Anca Dana Buzoianu.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.