Prof. dr. Cătălina Poiană a anunțat că se retrage din cursa pentru funcția de rector al UMF București

Prof. dr. Cătălina Poiană a anunțat că se retrage din cursa pentru funcția de rector al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București.

”După o analiză și o reflecție atentă, am decis, însă, ca eu să îmi retrag candidatura pentru această funcție.
Poate cel mai important lucru, fapt care m-a bucurat, a fost că multe dintre punctele aflate în Rezoluția Studenților din Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București înaintată candidaților pentru funcția de rector s-au regăsit în programul meu și sunt convinsă că se vor regăsi și pe agenda viitorului rector”, a scris ea într-un mesaj postat de pagina sa de Facebook.

”Vă mulțumesc pentru susținerea și încrederea acordate în ultimele săptămâni, de când mi-am depus candidatura pentru funcția de rector al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București. Am fost fericită să văd că proiectele și direcțiile de dezvoltare pe care le-am propus pentru UMF ”Carol Davila” au avut un ecou atât de puternic și au rezonat cu dorințele unui număr atât de mare dintre dumneavoastră. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele în număr foarte mare transmise”, a transmis ea.

Prof. dr. Poiană a vorbit și despre alegerile pentru Senatul UMF ”Carol Davila”.  ”Le mulțumesc și tuturor celor care m-au votat în alegerile pentru Senatul universității. Acest scrutin a arătat clar voința comunității votante, care consider că trebuie respectată.
Vă asigur că sunt un om de echipă și un om responsabil, care va depune întotdeauna toate eforturile și își va pune toată priceperea în slujba dezvoltării Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, alături de viitorul rector”, a afirmat ea.

În cursa pentru funcția de rector a UMF București au rămas prof. dr. Viorel Jinga și prof. dr. Adrian Streinu-Cercel.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.