Prof. Dr. Cătălina Poiană: A fost nevoie de o pandemie ca să ne aducem aminte cât este de importantă resursa umană în sistemul de sănătate

Prof. Dr. Cătălina Poiană, președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București, a declarat că a fost nevoie de o pandemie ca să ne aducem aminte cât este de importantă resursa umană în sistemul de sănătate din România, şi mai ales în medicina primară.

În acelaşi timp, prof. dr. Cătălina Poiană a spus că fiecare zi, fiecare săptămână adaugă o nouă problemă în ceea ce priveşte medicina primară.

„Fiecare zi, fiecare săptămână adaugă o nouă problemă în ceea ce priveşte medicina primară. A fost nevoie de o pandemie ca să ne aducem aminte cât este de importantă resursa umană în sistemul de sănătate din România, şi mai ales în medicina primară”, a declarat prof. dr. Cătălina Poiană.

Declarațiile au fost făcute în cadrul mesei rotunde „Salvați medicina primară”, parte din cea de a IX-a Conferință a Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB), eveniment desfășurat online, cu sprijinul Sănătatea Press Group.

La cea de-a IX-a Conferință a Colegiului Medicilor din Municipiul București s-au înscris peste 8.000 de medici, evenimentul conținând 16 sesiuni științifice, prezentate de 71 de speakeri.

 

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.