(P) Prof. Dr. Cătălina Poiană felicită SRDNBM pentru ajutorul acordat medicilor în practica lor de zi cu zi

Prof. Dr. Cătălina Poiană, președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București, a felicitat Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, pentru cel de-al 47-lea Congres Național, dar şi pentru ajutorul acordat medicilor în practica lor de zi cu zi.

„Vreau să felicit, în numele Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti şi a conducerii Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice pentru acest Congres de excelenţă, pentru ceea ce a împărtăşit experţilor şi profesioniştilor din sănătate, pentru ajutorul acordat medicilor în practica lor de zi cu zi, pentru că a ţine pasul cu tot ceea ce se numeşte descoperire şi cunoaştere şi studii clinice şi tot ce se întâmplă într-o perioadă atât de dificilă cum este şi cum a fost pandemia de COVID-19 reprezintă într-adevăr o piatră de încercare”, a declarat prof. Dr. Cătălina Poiană.

Declaraţiile au fost făcute în cadrul ceremoniei de închidere a celui de-al 47-lea Congres al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Cel de-al 47-lea Congres al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, eveniment desfăşurat online, în perioada 19-25 mai, a fost un „maraton” de știință și educație medicală, care s-a derulat timp de şase zile și care a cuprins 25 de sesiuni științifice, care au adus în prim-plan noutățile în managementul diabetului zaharat și al complicațiilor cauzate.

Ediția de anul acesta a Congresului Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice a reunit un record de peste 4.500 de participanți.

Congresul a fost transmis pe platforma Sanatatea.ONLINE și a fost destinat exclusiv profesioniștilor din domeniul medical.

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.