Prof. Dr. Cătălina Poiană: ”Resursa umană este foarte importantă pentru dezvoltarea sistemului de transfuzie”

Prof. Dr. Cătălina Poiană, Președintele Colegiului Medicilor București, a subliniat că resursa umană este foarte importantă în dezvoltarea sistemului de transfuzie.

”Reorganizarea sitemului național de transfuzii este o necesitate, această dezbatere ne ajută să știm situația reală, consider că este foarte important ca la finalul dezbaterii să se traseze direcții strategice”, a declarat Prof. Dr. Cătălina Poiană,  la Conferința Dezbatere ”Reorganizarea Sistemului Național de Transfuzie Sanguină, realități naționale și standarde europene”.

Prof. Dr. Cătălina Poiană consideră că, alături de dezvoltarea infrastructurii specifice, resursa umană este foarte importantă pentru dezvoltarea sistemului național de transfuzii sanguine.

”Colegiul Medicilor București este alături de acest demers”, a spus Prof. Dr. Cătălina Poiană. Președintele Colegiului Medicilor București a subliniat că o resursă umană foarte bine pregătită, care să asigure o activitate medicală specifică, activitate care să respecte procedurile aferente după standarde europene este o necesitate, un deziderat.

Prof. Dr. Cătălina Poiană a declarat faptul că instituția al cărei președinte este dorește să se alinieze  demersurilor făcute astăzi.

Unul dintre punctele foarte importante care sunt discutate acum în cadrul conferinței dezbatere ”Reorganizarea Sistemului Național de Transfuzie Sanguină, Realități Naționale și standarde europene” este suplimentarea și pregătirea resursei umane care lucrează în sistemul național de transfuzie sanguină.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.